Opulus

Keresés: 
Álláskeresés
Állásajánlat


Adobe Acrobat Reader

KezdolapÚjdonságokCégünkrolElérhetoségTérképFAQLinkekSzolgáltatásainkrólLog in

MikroszennyezodésTermékek, megoldásokTudásközpontB2BÁllásközvetítésÉlelmiszeripar
 
 

ÁllásközvetítésAz Opulus önéletrajzi adatbázisa segítséget kíván nyújtani a szakképzett munkaerő közvetítésében. Szolgáltatásunk elsősorban a gyógyszeripar és a biotechnológia területére specializálódott, de a rokon területeken felmerülő igényeket is igyekszik kielégíteni.

A gyógyszeripar és biotechnológia területén, több, mint tíz év alatt összegyűlt tapasztalataink alapján on-line kompetencia kurzusok elvégzését is felajánljuk az álláskeresőknek (pályakezdőknek és a már több éves tapasztalattal rendelkezőknek is). Az általunk készített kompetencia tananyagok és vizsgák, mind a nagyvállalatokkal együttműködve készültek, így valós igényeken nyugszanak. A kurzusok elvégzése után a sikeres vizsgák eredményei automatikusan megjelennek az álláskeresők önéletrajzában, amely nagymértékben hozzájárulhat a sikeres elhelyezkedésben.

A regisztrált és az aktivált önéletrajzzal rendelkező álláskeresők két módszer közül választhatnak.

  1. A publikált önéletrajzok között a vállalatok, illetve a fejvadász cégek rendszeresen kutatnak a számukra ideális jelölt után. Kis szerencsével és természetesen a megfelelő szakmai tudás birtokában reménykedhet abban, hogy az állás "házhoz jön".
  2. Az előbbi módszer kiegészítéseként azt ajánljuk, hogy vegye kézbe saját sorsát és Ön is kutasson a megjelent álláshirdetések között. Ha rátalál egy Önnek megfelelő állásajánlatra, minden pillanatban lehetősége nyílik önéletrajzának, illetve kísérőlevelének az állásajánlat szempontjai szerinti aktualizálására és az állásra történő jelentkezésre.

 
   
Frissítve:2006. 03. 08.
back Vissza
----------------------------------
Kezdolap | Újdonságok | Cégünkrol | Elérhetoség | Térkép | FAQ | Linkek | Szolgáltatásainkról | Log in
© 2001-2002 OPULUS® védjegy a BioMondex Ltd. tulajdona. Minden jog fenntartva Jogi tudnivalók.