Opulus

Keresés: 
Szabályozók és szabványok
FDA Warning Letter
Fórumok


Adobe Acrobat Reader

KezdolapÚjdonságokCégünkrolElérhetoségTérképFAQLinkekSzolgáltatásainkrólLog in

MikroszennyezodésTermékek, megoldásokTudásközpontB2BÁllásközvetítésÉlelmiszeripar
 
 

Tudásközpont

Itt található a gyógyszeripar és a biotechnológia területétől összegyűjtött szabályozók és szabványok gyűjteménye, amelyek témakörönként vannak rendezve. A dokumentumok itt megtekinthetőek és otthoni tanulmányozásra PDF formátumban le is tölthetők. A szabályozók és szabványok forrásai az FDA (US Food and Drug Administration), az ICH (International Conference on Harmonization), a Health Canada, és az EMEA (European Agency for the Evaluation of Medicinal Products) oldalai.

Az 1996 óta megjelent Warning Letter-öket feldolgozó, egyedülállóan sokoldalú adatbázis is itt kapott helyet. Az adatbázis nagy segítséget nyújt az inspekcióra készülő vállalatok számára, esettanulmányok elvégzésére, a tömören megfogalmazott törvények értelmezésére, vállalatok feltérképezésére, a hatósági követelmények trendjeinek felismerésére és a felhasználó igényeihez igazodó statisztikák elkészítésére.
Elolvashatóak és letölthetőek az eredeti Warnig Letter-ök, a belőlük nyerhető adatok (pl. a vállalat neve, címe, az inspekció időtartama, az inspektor adatai, a törvények, amelyek alapján a hatósági kifogások megszülettek stb.) továbbá a keresés eredményeként kapott összes Warning Letter adatai egy táblázatban összefoglalva.

Napjainkra az információáramlás fontos területévé vált a legkülönbözőbb témaköröket felölelő fórumok, hírcsoportok és levelező listák megerősödése. Alig akad olyan szakember, aki nem vesz részt az előbb említett információcsere lehetőségek valamelyikében. A bennünket foglalkoztató kérdések, problémák, probléma felvetések és a megoldások keresése közben egyre nyilvánvalóbbá válik, hogy ezekben a fórumokban hihetetlen méretű szellemi potenciál rejtőzik. A probléma csupán abban rejlik, hogy az adott területen született több százezer vagy akár millió levél közül hogyan tudjuk kiszűrni a számunkra valóban értékes információkat. Ebben nyújt segítséget az Opulus fórum adatbázisa, amely jelenleg közel 100000 feldolgozott és adatbázisba foglalt, a gyógyszeripar, a biotechnológia és a mikrobiológia területén született levelet tartalmaz. Az adatbázisban dátum, szerző, tárgy, fórum és szabad szöveg alapján lehet keresni és ezeket a keresési feltételeket tetszőlegesen lehet kombinálni. Ajánljuk mindazoknak, akik még csak a kérdés megfogalmazásának szintjén vannak és azoknak is akik már konkrét megoldásokat keresnek.

 
   
Frissítve:2006. 03. 08.
back Vissza
----------------------------------
Kezdolap | Újdonságok | Cégünkrol | Elérhetoség | Térkép | FAQ | Linkek | Szolgáltatásainkról | Log in
© 2001-2002 OPULUS® védjegy a BioMondex Ltd. tulajdona. Minden jog fenntartva Jogi tudnivalók.