Opulus

Keresés: 


Adobe Acrobat Reader

KezdolapÚjdonságokCégünkrolElérhetoségTérképFAQLinkekSzolgáltatásainkrólLog in

MikroszennyezodésTermékek, megoldásokTudásközpontB2BÁllásközvetítésÉlelmiszeripar
 
 

Jogi tudnivalók

Szerzői jog

Az Opulus weboldalak (továbbiakban: weboldalak) tartalma - beleértve az oldalakon leírt, bemutatott és megvásárlásra felkínált, bejegyzett védjegyű szoftvereket - a OPULUS Ltd. tulajdona.
Ön felhasználóként megjelenítheti az adatokat képernyőjén, kinyomtathat egyes oldalakat (de nem sokszorosíthatja azokat), személyes, nem-kereskedelmi célból lementhet és tárolhat információt lemezen (de hálózaton nem). Minden egyéb ingyenes vagy fizetős felhasználás a OPULUS Ltd. (1420 Locust St. Philadelphia, PA 19102) írásbeli engedélyéhez kötött.

Egyéb védjegyek

Windows 2000® a Microsoft Corporation bejegyzett védjegye
  Acrobat® ReaderTM a 1987-2001 © Adobe Systems Incorporated tulajdona
  MasterCard® a MasterCard International Incorporated bejegyzett védjegye
  Visa® a Visa International Service Association bejegyzett védjegye

A weboldalakon található szoftverek

A weboldalakon található minden megtekinthető vagy letölthető szoftver a OPULUS Ltd. szerzői jogok és nemzetközi egyezmények által védett terméke. A szoftver használatbavételének módját a végfelhasználói szerződés szabályozza. A szoftverek installálása és használatbavétele minden esetben, csak a felhasználói feltételek elfogadása után történhet meg. A szoftverek és/vagy a szoftverek részeinek másolása, reprodukciója más szerverre vagy egyéb tárolóhelyre sokszorosítás vagy terjesztés céljából határozottan tilos.

Illetéktelen képviselet

A OPULUS Ltd. a CACTUS®, a PyroSolution® és a PyroDoQ® programok esetében csak a weboldalon található termékismertetőben és a felhasználói kézikönyvben foglaltakért vállal felelősséget. Minden egyéb hirdetés vagy ismertető, származzon az akár a OPULUS Ltd. által felhatalmazott kereskedőtől, elosztótól, ügynöktől vagy alkalmazottól, a garanciavállalás hatályán kívül esik.

Felelősségvállalás

A OPULUS Ltd. nem vállal felelősséget a rendkívüli, véletlenszerű, vagy egyéb más károkért, melyek a weboldalak vagy az oldalakon található programok használata során keletkezhetnek.

Nem vállal felelősséget az esetlegesen ehhez az oldalhoz kapcsolt, harmadik fél által üzemeltetett weboldalak adatvédelmi alapelveinek tartalmáért sem.

A felelősségvállalás hatályán kívül esik a remélt haszon és bevétel elmaradásából, illetve az esetleges idő és adatvesztésből származó károk megtérítése is.

A OPULUS Ltd. nem vállal felelősséget sem látogatói, sem felhasználói oldal felé a szolgáltatás teljes egészére vagy csak egy részére vonatkozó - akár előzetes értesítés nélküli - szüneteltetéséből, illetve a teljes leállításából eredő károkért, továbbá a változtatásokból eredő károkért.

Minden jog fenntartva!

Adatvédelem

A OPULUS Ltd. rögzíti a weboldalakat látogatók adatait, melyekről statisztikai kimutatásokat készít, kizárólag statisztikai formátumban.

OPULUS Ltd. az adatok tárolásánál a lehető legnagyobb biztonságot alkalmazza, hogy az adatok illetéktelenek kezébe ne kerülhessenek.

Az üzemeltető statisztikai összegzést készít a rögzített adatokból, e kimutatások végeredménye csak statisztikai formában készülhet el, mely nem alkalmas egyedi azonosítókhoz való kapcsolására. A statisztikai adatok a szolgáltatások fejlesztésekhez illetve a hirdetési felületek értékesítéséhez szükségesek.

Belépéskor a felhasználó "cookie"-val azonosításra kerül. A kód lehetővé teszi, hogy az adott gépről belépett felhasználók mozgásait, szokásait, a felhasznált szolgáltatásokat regisztrálja. A kapott információk kizárólag a OPULUS Ltd. birtokában maradnak, mely azokat harmadik fél számára át nem engedi, és kizárólagosan az oldalak és szolgáltatások továbbfejlesztésére használja fel.

A "cookie" nem tartalmaz semmilyen kizárólagos személyi adatot, csak azokhoz az adatokhoz van kapcsolva, amelyeket a regisztráció során a felhasználó önkéntesen megadott.

 
   
Frissítve:2006. 03. 08.
back Vissza
----------------------------------
Kezdolap | Újdonságok | Cégünkrol | Elérhetoség | Térkép | FAQ | Linkek | Szolgáltatásainkról | Log in
© 2001-2002 OPULUS® védjegy a BioMondex Ltd. tulajdona. Minden jog fenntartva Jogi tudnivalók.