Opulus

Keresés: 
Adatbázisok, megoldások
B2B (Természettudományok)
Code of Federal Regulations
FDA Warning Letters
Folyóirat- és irodalomkeresés
Fórumok, hírcsoportok
Gyógyszeripari hírek
Gyógyszerkönyvek
Hatóságok
Hivatalos urlapok
Ipari szövetségek
Szabadalmak
Szabályozók és szabványok


Adobe Acrobat Reader

KezdolapÚjdonságokCégünkrolElérhetoségTérképFAQLinkekSzolgáltatásainkrólLog in

MikroszennyezodésTermékek, megoldásokTudásközpontB2BÁllásközvetítésÉlelmiszeripar
 
 

Szabadalmak

Linkek

Delphion Intellectual Property Network
A Delphion termékek összekapcsolják a szabadalmak keresését és a szellemi termékek adatbázisát. Lehetoség nyílik a szellemi termékek (IP) kezelésére és elemzo eszközök használatára.

European Network of Patent Databases
Európában a nemzeti szabadalmi hivatalok és az Európai Szabadalmi Hivatal (EPO) ingyenes szabadalmi információkat kínálnak az Interneten. Az esp@cenet hálózaton lehet keresni a szabadalmi beadványok között, azok eredeti nyelvén (European Patent Office és a The World Intellectual Property Org. [PCT]), vagy azok angol nyelvu kivonatával és címével egy 30 millió dokumentumot tartalmazó adatbázisban (Worldwide), valamint egy japán adatbázisban.

European Patent Office
Az Európai Szabadalmi Hivatal (EPO) az Európai Szabadalmi Egyezményhez (EPC) csatlakozott államoknak biztosít hozzáférést az európai szabadalmakhoz. Az EPO támogatja az újításokat, a versenyképességet és a gazdasági növekedést az EU polgárai számára. Feladata: központosított eljárás keretén belül biztosítani az újításokhoz szükséges európai szabványokat.

German Patent Office
Német Szabadalmi és Védjegy Hivatal német nyelvu oldala.

Health Canada Patent Register
A Szabadalmi Nyilvántartás (Patent Register) beturendes gyógyszerlista, amely feltünteti a kapcsolódó szabadalmi számokat, a szabadalmi lejárati idot és más a Szabadalmaztatott Gyógyszerek Szabályozásához (Patented Medicines [Notice of Compliance] Regulations) kapcsolódó információkat.

Hungarian Patent Office
A Magyar Szabadalmi Hivatal nyilvános Szabadalmi Tára hazai viszonylatban egyedülálló gyujteménnyel rendelkezik muszaki területen, a szabadalmi és használati minta dokumetumok körében. Az alapveto könyvtári szolgáltatások, beleértve a nagyszámú, helyi számítógépes adatbázis használatát is, a másolatok szolgáltatásának kivételével térítésmentesen áll az olvasók rendelkezésére.

IPSearchEngine
Az IPSearchEngine 600 szabadalom, nem szabadalmi tudomány, védjegy, és domain között keres. Továbbá lehetové teszi 70 különbözo weboldalról származó, több mint 100 millió adat és dokumentum keresését is.

Japan Patent Office
A Japán Szabadalmi Hivatal az ipari szféra teljes területén foglalkozik a fejlesztésekkel, az ipari tulajdonjogokkal foglalkozó rendszerén keresztül, amely magában foglalja e rendszerrel kapcsolatos vizsgálatokat, próbákat és tervek elokészítését.

Patent Cafe Intellectual Property Patents Investors Portal
A PatentCafe.com, Inc. információs hálózat, amely az elektronikus-oktatásra, szabadalmaztatási adatokra, on-line kereskedelemre szakosodott, hogy az on-line Szellemi Tulajdon (IP) közösséget szolgálja. Az oldal keresési lehetoséget nyújt a következo témákban: szabadalom, védjegy, szerzoi jog, találmányok.

STO's Internet Patent Search System
Az oldal a szabadalmakról szolgáltat információt - gazdaságtan, jogi elemzések, statisztika, bírósági szabályok, szabadalom elemzo eszközök segítségével.

United States Patent and Trademark Office
Az USPTO teszi közzé a kibocsátott szabadalmakat, a jóváhagyott termékvédjegyeket és bejegyzéseket, valamint a különbözo szabadalmakkal és védjegyekkel foglalkozó kiadványokat. Feladata még a szabadalom és védjegy kihasználási engedélyek átruházásának nyilvántartása; keresohelyek muködtetése, valamint a Szabadalom és Védjegy Kötelespéldány Könyvtár nemzeti hálózata elérhetoségének biztosítása a nyilvánosság számára, a kibocsátott szabadalmak, bejegyzett védjegyek és a folyamatban lévo védjegy beadványok és dokumentumok területén.

World Intellectual Property Organization (WIPO)
A Világ Szellemi Tulajdon Szervezete (WIPO) olyan nemzetközi szervezet, amely a szellemi termékek használatának és védelmének elosegítésére jött létre. Ezek a termékek - szellemi tulajdonok - átlépik a tudomány és technológia határát, és a világ tudományát gazdagítják. A webhely részletes információt nyújt a szellemi tulajdon minden aspektusáról.

A lapon található linkek olyan oldalakra mutatnak, amelyek tartalmáért nem tudunk felelősséget vállalni!
 
   
Frissítve:2006. 03. 08.
back Vissza
----------------------------------
Kezdolap | Újdonságok | Cégünkrol | Elérhetoség | Térkép | FAQ | Linkek | Szolgáltatásainkról | Log in
© 2001-2002 OPULUS® védjegy a BioMondex Ltd. tulajdona. Minden jog fenntartva Jogi tudnivalók.