Opulus

Keresés: 
Adatbázisok, megoldások
B2B (Természettudományok)
Code of Federal Regulations
FDA Warning Letters
Folyóirat- és irodalomkeresés
Fórumok, hírcsoportok
Gyógyszeripari hírek
Gyógyszerkönyvek
Hatóságok
Hivatalos urlapok
Ipari szövetségek
Szabadalmak
Szabályozók és szabványok


Adobe Acrobat Reader

KezdolapÚjdonságokCégünkrolElérhetoségTérképFAQLinkekSzolgáltatásainkrólLog in

MikroszennyezodésTermékek, megoldásokTudásközpontB2BÁllásközvetítésÉlelmiszeripar
 
 

Gyógyszeripari hírek

Linkek

EFPIA The European Federation of Pharmaceutical Industries and Associations - What's New
Az EFPIA több mint 3350 európai kutatási, fejlesztési és humán gyógyászati termékeket eloállító gyógyszeripari vállalat közös nézeteit és érdekeit képviseli.

EMEA European Medicines Evaluation Agency - What's New
A legfrissebb EMEA kiadványok felsorolása majdnem napi frissítéssel. Az ügynökség felelos a tagállamok tudományos forrásainak koordinálásáért, különös tekintettel a kísérletezésre és a gyógyhatású termékek felügyeletére, mind a humán, mind az állatgyógyászati felhasználás területén.

EU News
Az EU News oldal az úniós intézmények sajtóközleményeit teszi közzé megjelenésük idopontjában.

FDA-ORA What's New
Ez a hely tájékoztatást nyújt az FDA-ORA hivatalának tevékenységérol frissítésekkel, változásokkal és a webhely új oldalaival.

FDA CBER What's New
A Center for Biologics Evaluation and Research (CBER) a biológiai termékeket szabályozza. Ez az oldal a legfrissebb szabályozási dokumentumokat, technikai dokumentumokat, Warning Letter-öket, visszahívásokat, gyógyszerjóváhagyásokat, licenszelt termékeket és híreket tartalmaz.

FDA CDER What's New
A CDER minden új gyógyszert kiértékel a piacra kerülés elott, illetve több mint 10000 gyógyszert kísér figyelemmel, hogy azok folyamatosan megfeleljenek a szabványoknak. Az oldal tartalmazza a legfrissebb szabályozási és irányítási dokumentumokat, gyógyszerinformációkat, híreket, CDER naptárt és speciális meghallgatási idopontokat.

FDA What's New
Az FDA szövetségi hatóság, amely betartatja az Egyesült Államok Szövetségi Élelmiszer, Gyógyszer és Kozmetikai törvényét (FFDC Act) és a kapcsolódó törvényeket. Az FDA felelosségi körébe tartoznak a gyógyszerek, a biológiai és gyógyászati eszközök, kozmetikai és radiológiai termékek. Az FDA News többek között tartalmazza a legfrissebb újságcikkeket, eloadásanyagokat, rendezvény-értesítoket, visszahívásokat, riasztásokat és figyelemfelhívásokat, valamint az FDA szövetségi nyilvántartási bejegyzéseket.

Heads of Agencies - What's New
Ez az EU gyógyászati hatóságainak közös webhelye. Ez az oldal a legfrissebb sajtóközleményeket, találkozókkal kapcsolatos információkat, statisztikákat közli.

Health Canada (HPB) What's New
A Health Canada vezeto szerepet játszik a nemzeti egészségpolitika fejlesztésében, az egészségügyi szabályozás erosítésében, a járványmegelozés támogatásában és fejleszti az egészséges életmódot a kanadaiak körében. A webhely ezen oldala felsorolja a legújabb dokumentumokat, irányelveket, urlapokat, szabályozókat és informál a weboldalakon történt változtatásokról.

ICH - International Conference on Harmonisation News
A Nemzetközi Harmonizációs Konferencia (ICH) egy olyan egyedülálló projekt, amely összehozza Európa, Japán és az Egyesült Államok gyógyszeripari szabályozó hatóságait és szakértoit. Ez az oldal tartalmazza a témával kapcsolatos legfrissebb újságcikkeket és dokumentumokat.

IFPMA - International Federation of Pharmaceutical Manufacturers Associations - What's New
Az IFPMA nem profitorientált, nem kormányzati szervezet. A Szövetség célja a közös érdeklodésre számot tartó kérdések megvitatása (pl. egészségügyi törvényalkotás, tudomány, kutatás), annak érdekében, hogy a világ népességének egészségügyi és jóléti helyzetét elomozdítsa. Ez az oldal új sajtóközleményeket, bejelentéseket, bemutatókat és híreket tesz közzé.

Medicines Control Agency - What's New
Az angol Egészségügyi Minisztérium adminisztratív hivatala biztosítja a népegészség ügyét annak garantálásával, hogy az Egyesült Királyság piacán minden gyógyszer megfelel a rá vonatkozó biztonsági, minoségi és hatékonysági szabványoknak. Ez a cím részletes újdonságokkal szolgál a webhelyrol, az MCA sajtóközleményekrol, a friss vitaanyagokról és a soron következo MCA konferenciák részleteirol.

National Center for Biotechnology Information
Az NCBI molekuláris biológiai információkkal szolgáló nemzeti forrás. Az NBCI feladata automatizált rendszerek készítése molekuláris biológiai, biokémiai és genetikai tudásbázisok tárolásához és elemzéséhez. Ez az oldal a legfrissebb forrásokat, NCBI hírleveleket, sajtóközleményeket és nyomtatott anyagokat tartalmaz.

PDA An International Association for Pharmaceutical Science and Technology - What's New
A PDA nem-profitorientált nemzetközi szövetség, mely magában foglal több mint 9500 tudóst, akik gyógyszeripari és kapcsolódó termékek fejlesztésével, gyártásával, minoségellenorzésével és szabályozásával foglalkoznak. A PDA támogatja a gyógyszeripari technológia fejlesztését a tudományos hangvétel és gyakorlati technikai információk terjesztését, a képzést az ipar és a szabályozó hatóságok részére.

Pharmaceutical On-line News
Gyógyszeripar számára készült információs tárház. A hírek rovatban friss hírösszefoglalók, beszállítói hírek, szerkesztoségi archívum, eseménynaptár található.

A lapon található linkek olyan oldalakra mutatnak, amelyek tartalmáért nem tudunk felelősséget vállalni!
 
   
Frissítve:2006. 03. 08.
back Vissza
----------------------------------
Kezdolap | Újdonságok | Cégünkrol | Elérhetoség | Térkép | FAQ | Linkek | Szolgáltatásainkról | Log in
© 2001-2002 OPULUS® védjegy a BioMondex Ltd. tulajdona. Minden jog fenntartva Jogi tudnivalók.