Opulus

Keresés: 
Adatbázisok, megoldások
B2B (Természettudományok)
Code of Federal Regulations
FDA Warning Letters
Folyóirat- és irodalomkeresés
Fórumok, hírcsoportok
Gyógyszeripari hírek
Gyógyszerkönyvek
Hatóságok
Hivatalos urlapok
Ipari szövetségek
Szabadalmak
Szabályozók és szabványok


Adobe Acrobat Reader

KezdolapÚjdonságokCégünkrolElérhetoségTérképFAQLinkekSzolgáltatásainkrólLog in

MikroszennyezodésTermékek, megoldásokTudásközpontB2BÁllásközvetítésÉlelmiszeripar
 
 

Folyóirat- és irodalomkeresés

Linkek

American Society for Microbiology Journals
A társaság 11 folyóirata lefedi a mikrobiológia teljes spektrumát a molekuláris és sejtbiológiától az orvosbiológiai kutatásig és technológiáig. Az aktuális számtól 6 hónapra visszamenoleg ingyenes az elérése az ASM legújabb kutatási eredményeit tartalmazó on-line folyóirataihoz. Az on-line szemlék, Clinical Microbiology Reviews és a Microbiology and Molecular Biology Reviews a megjelenés után 1 évig ingyenesen érhetok el.

Biochemical Journal
Az oldal elérést biztosít a Biochemical Journal on-line régebbi számaihoz díjmentesen. Az idei év példányai csak a Biochemical Journal elofizetoi számára elérhetoek.

Biochemistry and Molecular Biology Journals
On-line újságok listája. Az eléréstípusok fel vannak tüntetve (teljes szövegu, absztraktok, tartalomjegyzék stb.)

Biofilm Journal
A biofilmek legkülönbözobb vonatkozásait boncolgató, ingyenes folyóirat.

Chest Journal
A The Cardiopulmonary és a Critical Care Journal az Amerikai Mellkasbetegségek Orvosi Kollégiumának (American College of Chest Physicians) hivatalos kiadványa. A régebbi kiadványok ingyenesek.

Elsevier Science Your Gateway to Science
Az Elsevier Science piacvezeto az irodalmi kiadás és terjesztés területén lefedve a tudományos törekvések széles területét.

Frontiers in Bioscience, a Journal and Virtual Library
Review-k és kutatási cikkek az alapkutatás és a klinikai kutatás területérol, valamint technikai útmutatók és protokollok. Régebbi számok ingyen elérhetoek.

HighWire Press - Free Online Full-text Articles
A HighWire Press egyike a két legnagyobb ingyenes teljes szövegu tudományos archívumnak. 382805 db ingyenes, teljes szövegu cikket és összesen 1118472 cikket tartalmaz.

Journal of Bacteriology
Az oldal célja ismeretterjesztés a baktériumok és más mikroorganizmusok témakörében. A régebbi számok ingyenesek.

Journal of Endotoxin Research
A Journal of Endotoxin Research a különbözo tudományágak kutatói számára biztosít új információkat az endotoxinról. Ingyenes mintapéldány elérheto.

Journal of Validation Technology
A Journal of Validation Technology moderált folyóirat, kizárólag annak a célnak szentelve, hogy gyakorlati megközelítést biztosítson a hatékony validálás irányításának. Ingyenes cikkek és szemelvények.

Pharmaceutical Technology
Alkalmazott kutatás, fejlesztés, és gyártótechnológia a gyógyszeripar számára. A szakfolyóirat a szabályozási ügyekre, a gyógyszerfejlesztési rendszerekre, az alkotórészekre és validálásra helyezi a hangsúlyt. Ingyenes on-line folyóirat.

Plant Physiology
Ez a magazin a növények fiziológiájával, biokémiájával, sejt és molekuláris biológiájával, genetikájával és környezeti biológiájával foglalkozik. A régebbi számok ingyenesek.

PNAS, Proc. Natl. Acad. Sci. USA
A PNAS a világ egyik legtöbbet idézett multidisciplináris tudományos folyóirata. Lefedi a biológiai, a természet- és társadalomtudományokat. A korábbi példányok ingyen elérhetoek.

PubMed
A PubMed a National Library of Medicine egyik szolgáltatása, mely elérést biztosít közel 11 millió MEDLINE idézethez visszamenoleg egészen a hatvanas évek közepéig, és a kapcsolódó élettudományi folyóiratokhoz. Találhatók linkek is teljes szövegu és más, kapcsolódó forrásokhoz.

Scientific American
A Scientific American oldalain találkozhatunk olyan élvonalbeli tudósokkal, akik úttöro munkájukkal megváltoztatják életünket és megváltoztatják a világunkat. Ingyenes cikkek.

A lapon található linkek olyan oldalakra mutatnak, amelyek tartalmáért nem tudunk felelősséget vállalni!
 
   
Frissítve:2006. 03. 08.
back Vissza
----------------------------------
Kezdolap | Újdonságok | Cégünkrol | Elérhetoség | Térkép | FAQ | Linkek | Szolgáltatásainkról | Log in
© 2001-2002 OPULUS® védjegy a BioMondex Ltd. tulajdona. Minden jog fenntartva Jogi tudnivalók.